Effektiv træning, som du kan lave derhjemme, når det passer dig og lige hvor du er!

"Tiden inden jeg startede til Body SDS grundtræning, kunne jeg godt på til kiropraktor flere gange om måneden. Så jeg måtte prøve noget andet. Noget andet og meget bedre for mig og min ryg. Body SDS er noget som jeg nu glæder mig til og jeg går ikke længere til kiropraktor" – Cecilie

Forestil dig at kunne fortsætte din dag med følelsen af lethed, ro og balance. Og gøre det igen og igen, dag efter dag. Det er dét min træning er sat i verden for! Du bliver både guidet gennem en træning samt får værktøjer til, at du kan guide dig selv til oplevelsen af mere velvære i din krop. Ved at træne fysisk elleronline med mig, får du løsnet låste led og spændte muskler samt rettet op på skævheder. Sessionerne er inspireret af Body SDS, som jeg er fuldt uddannet og har flere års erfaring med, herunder med mange klienter i mine hænder.

"Jeg får lyst til at synge, når jeg har trænet Body SDS grundtræning!" - Hannah

Der er 3 muligheder for at tilmelde dig Body SDS grundtræning. Træningen er for alle aldersgrupper og uanset dit udgangspunkt – det være sig for dig som træner til et marathonløb, om du gravid, har født, er ældre, svært gående eller ønsker et supplement til din fitness-, yoga-, løbetræning eller anden træning.

Få eksklusivt adgang allerede i dag – tilmeld dig på Facebook: Bavnhøjs træningsunivers. Det hele foregår online og alt du skal bruge, er dig selv, en yogamåtte, drikkedunk og et par meter at bevæge dig på. Det koster kr. 200 pr. md betales via mobilpay på 440080.Online træningen bliver liggende i gruppen, så du kan altid streame træningen på et tidspunkt, som passer dig.

Fra 1. september 2022 kan du tilmelde dig Body SDS træning, som foregår fysisk hver torsdag kl 19.00 i Ringsted Kropsterapi’s lokaler, Jyllandsgade 4, 4100 Ringsted.

For 650 kr. får du 8 gange træning. Når du har booket dit træningsforløb kan du betale via mobilpay på
440080.
De kommende perioder i 2023/2024 ser således ud:
Uge 35 til uge 43 i alt 8 gange – minus træning i uge 42
Uge 44 til uge 51 i alt 8 gange  – ingen træning i uge 52
Uge 1  til uge 10 i alt 8 gange – minus træning i uge 4 og uge 7
uge 11 til uge 20 i alt 8 gange  – minus træning i uge 13 og 19

På Frederiksberg skole, i Sorø træner vi hver mandag kl. 18.30. Se her hvordan du kan tilmelde dig.

"Jeg går både til Body SDS og Yoga. De 2 træningsformer komplimenterer hinanden" - Stine

Til dig, der vil vide mere:

Under træningen får du:
Bevæget alle led og muskler i kroppen 
Styrket dine muskler
Øvelser, der hjælper dig til balance i din kropsholdning og bevægelsesmønstre
Arbejdet med dit åndedræt

”Noget af det allerbedste træning jeg har gået til. Selv min dårlige ryg er nu glad” – Susanne

Dette hjælper dig til at:
Aktivere kroppen og ilte musklerne
Igangsætte en udrensning af affaldsstoffer i kroppen
Optimere kropsholdning, bevægelsesmønster og åndedræt
Løsne spændinger i kroppen/muskler og låsninger i kroppens led
Lave en selvbehandling
Genopbygge din krop, så den kan blive stærk, levende og harmonisk
Optimere funktionerne af dine indre organer
Forbedre dit helbred og din krop; din langtidsinvestering

Er du nysgerrig på, hvad Body SDS er?

Body SDS grundtræning er en unik træning, hvor du igennem 7 faser systematisk får aktiveret alle led og muskler i kroppen fra tå til top. Med bevægelserne arbejder vi med at aktivere, styrke og smidiggøre dine led og muskler, hvilket kan have indflydelse på din generelle sundhedstilstand.

Der er nogle ligheder imellem min Body SDS træning og andre træningsformer. Men det er netop den systematiske tilgang til bevægelighed af led og egen massage af zonepunkter, der gør Body SDS unik. Og derfor kan grundtræning være med til at forbedre dine træningsresultater. Og dig, som skal i gang med træning kan være med, da øvelserne kan tilpasses efter dit udgangspunkt.

Hvordan ser en træningssession ud?

Det tager 1½ time at træne sammen med mig Du kan træne online på Facebook: Bavnhøjs træningsunivers eller via FOF, hvor jeg træner i Ringsted link og Sorø link . I første del arbejder vi systematisk kroppen igennem forskellige faser og med øvelser, der bevæger led og alle muskler. Vi starter med fødderne og derefter knæ, hofter, rygsøjle samt brystkasse, skuldre, nakke og til sidst armene. Derefter kommer nogle konditions- og styrkeprægede øvelser, hvor vi arbejder med knæ- og benløft samt styrkeøvelser for mave og ryg. Endelig laver vi en til to udvidende og sammentrækkende øvelser traditionelt kaldet udstræk. Hele min træningen er med til at skabe en god balance i din krop.

Alle kan være med til min Body SDS grundtræning; unge/gamle, mænd/kvinder, trænede/utrænede. Øvelserne er designet, så du selv afgør belastningen/intensiteten af øvelserne. Vi har alle et forskelligt udgangspunkt for vores træning, men øvelserne bliver tilpasset din krops behov og grænser. Når du er med til min træning én gang om ugen, vil din krop have god effekt af træningen. Det kan tage tid at lære øvelserne at kende, så derfor anbefaler jeg, at du træner mindst 8 gange for at du mærker effekten.

Rent praktisk

Om du deltager på min online træning eller igennem FOF, kræver det kun lidt mere plads end en yogamåtte, som du skal bruge i starten og slutningen, og jeg vil anbefale at du har en flaske vand i nærheden inden vi starter træningen. Det er en fordel at have noget løstsiddende og behageligt tøj på. Hvis vi eventuelt skal bruge redskaber fx et bælte, håndklæde eller lidt vægplads, så bliver du informeret af mig, inden vi går i gang.

Hvis du bruger din telefon til onlinetræningen, er det en fordel, at koble til en større skærm fx dit tv, så du kan se træningen i stort format og hvor du også har mulighed for at skue op eller ned for lyden.

Hvad giver Body SDS grundtræning? Flere deltagere har udtalt:

”Jeg har været part i et trafikuheld for 3 år siden og havde brug for noget træning til min forslået krop. For mig er Body SDS en slags behandlingstræning, som både styrker min krop og psyke. Body SDS giver styrke, smidighed og velvære” – Helle

”Jeg oplever på lang sigt, at kroppens hukommelse bliver vækket. På kort sigt en glæde efter en træning” – Louise

”Body SDS grundtræning er fantastisk for kroppen, den bliver fuldstændigt gennemarbejdet” – Pia

”Er helt igennem fantastisk. Vi kommer igennem alle led i kroppen. Og jeg har det så godt bagefter. Kan så meget anbefale at du prøver en træning” – Susanne

”Tænk dig!! At bevægelse af hele kroppen – ”slave gymnastik” stadigvæk efter så mange år er så effektivt” – Merete

”En dejlig fornemmelse at vide at hele kroppen bliver rørt. I dagene efter har jeg en god følelse i kroppen. Anderledes en anden træning – virker mere grundig i gennemgang af kroppen” - Marianne

”Efter hver træning kan jeg mærke, hvordan det summer i kroppen og jeg føler, der er sat gang i kroppens udrensning” - Hanne