Mit navn er Gitte. 

For mig er det vigtigt, at du som klient føler dig tryg i mine gode hænder og at der er tid til at lytte til dig. Hos mig vil du opleve et frirum til at være dig og du kan frit fortælle, alt hvad du har på hjertet.

Her får du min historie, så du kender mig dét bedre.

Jeg har kronisk lavt stofskifte, har været ramt af stress nogle gange og altid været kuldskær, hvilket i øvrigt har været min personlige indgang til Body SDS. Jeg har som så mange andre gennem tiden søgt forskellige veje til at få behandlet mine udfordringer. Det har hjulpet indimellem, men ofte ved en medicinsk behandling og af midlertidig varighed. Men de helt grundlæggende årsager til mine udfordringer har formentlig været overset både af mig selv og andre, men ved Body SDS har jeg fundet koblingen mellem den psykiske påvirkning og mine fysiske udfordringer og hvor afspænding i kroppen har haft en positiv indvirkning på mit sind og min krop. Jeg har investeret i et godt helbred både for krop og hjerne, så i dag oplever jeg at trække vejret på en fri måde, min stress er aftaget og jeg har oftest en dejlig varme i kroppen.

De enestående oplevelser jeg har fået gennem Body SDS, ønsker jeg at give videre til dig, for jeg er virkelig fascineret af den effekt, som Body SDS har både på mig selv og de resultater, som jeg har set og også givet andre. Body SDS består dog ikke kun af behandling, men også træning, hvor jeg oplever en forstærket effekt på krop og sind, når jeg kombinere disse. Jeg underviser online via Facebook Bavnhøjs træningsunivers samt på hold gennem FOF Syd- og Vestsjælland. Se mere på grundtæning.

I dag er jeg selvstændig behandler i Ringsted og træner i Ringsted og Sorø.

Jeg glæder mig til at møde dig, så vi sammen kan arbejde med dine udfordringer.

 

Du kan bestille tid via den nedenstående formular. Hvis du har spørgsmål angående din bestilling, henviser jeg til kontaktsiden.

Hvis du ikke kan finde en tid, som passer dig, er du altid velkommen til at sende mig en sms eller ringe til mig på telefon 24 80 99 65.

Jeg er uddannet Body SDS kropsterapeut ved Body SDS i august 2020 og er i dag Body SDS behandler. Jeg tager løbende på kursus og har allerede været på kurser:

Apr. 2020 – Efteruddannelse for kropsterapeuter om angst v/Andreas Lassithiotakis, aut. Body SDS behandler
Okt. 2020 – Ledkursus Ryg 1 og Ryg 2 v/Claus Lindemann og Zarbina Lill Andersen
Nov. 2020 – Sygdomslære – Stress v/Keven Bruun
Apr. 2021 – Sygdomslære – Astma og Bronkitis v/Keven Bruun
Jun. 2021 – Ledkursus Ryg 3 v/Claus Lindemand

RAB

I gennem mit medlemskab af Dakobe er jeg Registeret alternativ behandler (RAB). RAB er en beskyttet titel, som kun må bruges af behandlere, der lever op til sundhedsstyrelsens krav om uddannelse, etik og god klinisk praksis.